MoneyHome

DRAGII MEI,

Va propun cea mai SIMPLA si EFICIENTA platforma de RECOMPENSARE, va propun o AFACERE CLARA (Un JOB SIGUR din CASA) in care nu vi se cere investitie, insa care va ofera posibilitatea de a castiga foarte mult.

Cu alte cuvinte, banii pot vorbi si pentru dumneavoastra!

Cititi cu ATENTIE!
De ce ar merita sa abordati afacerea?
- in primul rand, pentru ca este o
INSCRIERE GRATUITA;

- pentru ca este o AFACERE care se face ONLINE, din casa, din confortul propriului vostru camin, fara alergatura, FARA TARGET;

- pentru ca beneficiati de REDUCERI PERMANENTE la propriile dumneavoastra cumparaturi;

- pentru ca se castiga COMISIOANE de la toti prietenii inscrisi in sistem;

- pentru ca NU sunteti conditionati sa comandati lunar;

- pentru ca incepand de la un profit de 100 lei va puteti lua banii pe un CARD daca vreti (CONTRACT - impozit, CAS, ... platite ca pentru orice salariat);

- pentru ca NU sunteti conditionati sa faceti comenzi mari (Puteti comanda numai de 10 lei, dar pentru a elimina taxa de ambalare, comanda trebuie sa fie de minim 50 lei. Pentru a castiga bani trebuie sa faceti NetWork (retea) din care castigati 10%-20% din vanzarea care se face pe ea. Asa ca puteti sa va faceti un SALARIU cat vreti de MARE. Totul depinde numai de dumneavoastra! La o comanda de 134 lei pret magazin - discount 25% (profit - 33,5 lei), platiti 100,5 lei pret partener, primiti gratis un set testere parfum; la o comanda de 400 lei - discount 35% (profit - 140 lei), platiti 260 lei; ... discount până la 42%).

Pentru a face NetWork (retea), presupunand ca v-ati facut un cont cu o comanda confirmata si a-ti devenit partenerul meu, va sfatuiesc ca atunci cand cineva va solicita produse de cel putin 50 lei, sa-i luati corect datele: NUME si PRENUME, ADRESA EXACTA, DATA NASTERII si TEL. de CONTACT. Cu aceste date, cu acordul persoanei, ii faceti un cont, si-i trimiteti produsele direct acasa, transport gratuit, prin CurieratRapid sau PostaRomana in functie de zona de acoperire. Daca nu are o adresa de e-mail yahoo.com, ii faceti un cont e-mail yahoo.com cu care se va loga in sistem. CONTUL FACUT TREBUIE CONFIRMAT pe adresa de E-mail cu care ati inscris persoana in sistem. Astfel persoanele intrate in sistem vor contribui la dezvoltarea RETELEI si va asigur ca parte dintre ele vor face comenzi de peste 400 lei pentru a obtine un discount cat mai mare pana la 42%. Din aceste comenzi dumneavoastra primiti comision 10%-20%.

Eu va propun sa rasfoiti cele trei cataloage si sa cumparati pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra, pentru dumneavoastra si prietenii dumneavoastra, de minim 50 lei, pentru a elimina taxa de ambalare, TRANSPORTUL este GRATUIT (CurieratRapid sau PostaRomana in functie de zona de acoperire).

Daca v-ati hotarat, CLICK pe COD: PGFVcXa6!

ATENTIE!

Daca va faceti un cont intrati pe adresa de e-mail si confirmati-l!

DIN MOMENTUL IN CARE ATI APARUT IN SISTEM CU O COMANDA CONFIRMATA, primiti un MagazinOnline gata facut!

Daca credeti ca merita, trimiteti-mi mesaj pe adresa mea de e-mail: liviu1255@yahoo.com cu adresa d-voastra de e-mail si telefonul dumneavoastra de contact, va voi cauta negresit pentru a va furniza toate detaliile necesare dezvoltarii afacerii.

Mult succes!

duminică, 21 aprilie 2013

VINDE ONLINE SI AI 10% - 18,75% PROFIT DIN RETEA!Cu Lady’s ai de castigat:
 • 42% discount faţă de preturile standard in funcţie de cât ai comandat
 • 20% comision maxim din comenzile prietenilor prin programul de afiliere
 • Livrare gratuită prin curier rapid in 2170 de localităţi
 • Comanda minimă doar 10 lei
Pentru a face comenzi intra in cont dand clik pe linkul de mai jos:
Completati casutele libere cu adresa dvs e-mail si parola stabilita in momentul inscrierii.
Ca si client nou veti primi gratuit acasa un catalog de p
rezentare produse.
Puteti comanda si acum produse beneficiind de grila avantajoasa de discounturi:
 • 5% discount pentru comenzi peste 65 de lei
 • 10% discount pentru comenzi peste 100 de lei
 • 25% discount pentru comenzi peste 133 de lei
 • 30% discount pentru comenzi peste 250 de lei
 • 35% discount pentru comenzi peste 400 de lei
Comenzile cu valoare sub 50 de lei au taxa de ambalare 5 lei, iar cele cu valoare sub 30 de lei au taxa de ambalare 10 lei. Livrarea este gratuita, se percepe doar taxa de ambalare.
Castigati la fiecare comanda, castigul fiind reprezentat de diferenta dintre pretul pe care il platiti fata de pretul standard din catalog.
Astfel la o comanda de 100 de lei, la pretul cu discount, castigati 33 de lei, iar ca si client premium mai beneficiati de un discount suplimentar de inca 10% la toate comenzile plasate (deveniti "Client Premium", pentru o luna, daca in luna anterioara comenzile dvs au depasit 600 de lei la pret cu discount).
Care sunt beneficiile programului de afiliere Lady's?
Gaseste clienti noi pentru magazinul nostru si vei beneficia de un comision care ajunge pana la 20% din cumparaturile clientilor recomandati, pe o perioada nedeterminata.
Primiti 10% din cumparaturile celor pe care i-ati inscris, 5% de la cei inscrisi de acestia respectiv 2,5% , 1,25% , 0,63 de la nivele inferioare.
Valoarea MAXIMA a comisionului pe care afiliatul il poate obtine din intregul cerc de clienti, este limitata la 20% din cumparaturile clientilor de la nivelul 1.
Ce poti face cu acest bonus?
Il scazi din valoarea cumparaturilor tale. Daca valoarea bonusului este mai mare decat comanda, atunci cumperi gratuit si restul iti ramane in cont pana la comanda viitoare.
Daca esti persoana juridica sau PFA, pe baza unui contract simplu poti alege sa iti viram in contul bancar valoarea bonusului incasat cand acesta depaseste 100 lei.
Cum comand produse?
Pentru a găsi produsul dorit scrieți descrierea sau codul acestuia în căsuța de sub "CAUTA COD PRODUS", în stânga sus în pagină și apăsați butonul "CAUTA" sau căutați produsul în categoria potrivită sub rubrica Produse/Pagini din catalog.
Dacă doriți mai multe produse din același articol puneți numărul dorit sub căsuța "Cantitate" și apoi apăsați "Actualizează". Dacă nu ați selectat produsul care trebuie și doriți să scoateți produsul din coș, marcați în căsuța de sub "Scoate", în dreptul produsului la care vreți să renunțați și apoi apăsați "Actualizează".
Pentru a adauga și alte produse, apăsați "Continuă Comanda", sau selectați direct din partea stângă, produsul dorit.
 • pentru a finaliza comanda trebuie să apăsați butonul "Finalizează" (din coșul de cumpărături)
 • urmați pașii de confirmare a comenzii până la finalizare (la final trebuie să vă apară un mesaj de mulțumire pentru comanda făcută).
 • verificați situația comenzii făcute, intrând în secțiunea "CONTUL MEU"
Cum primesc comanda?
Livrarea coletului se poate face prin poșta română (livrarea fiind gratuită) sau prin curier rapid. Dacă doriți livrarea prin poștă, trebuie să specificați acest lucru la comentarii comandă.

Confirma rapid primirea și achitarea unei comenzi!
În interiorul coletului se află formularul de comandă pe care veți găsi un cod unic de confirmare (6 caractere: litere mari și cifre). Cu acest cod, puteți confirma imediat faptul că ați primit și achitat comanda (în contul de reprezentant veți introduce acest cod de confirmare în câmpul corespunzător numărului comenzii). Fiecare client poate avea maxim 2 comenzi neconfirmate. Pentru a putea plasa o nouă comandă, e necesar să confirmați plata. Ne ajutați astfel să ne desfășurăm mai eficient activitatea.
Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu